rauno.arppe(at)artoriks.com  +358 500 528 364

Artoriks.com

Мы организуем турниры и поездки на турниры. А также помогаем с приобретением б/у оборудования для ледовых арен.

Artoriks.com

Мы организуем турниры и поездки на турниры. А также помогаем с приобретением б/у оборудования для ледовых арен.

Agenttitoiminta

Agenttitoiminta on ollut tärkeä osa Artoriks Oy:n toimintaa siitä lähtien, kun Rauno Arppe aloitti syksyllä 2008 rekisteröityneenä pelaaja-agenttina. Vuoden 2015 tammikuussa halusimme aloittaa asiakaskuntamme uudistamisen nuorista ja kunnianhimoisista pelaajista, ja pelaajiamme pelaa aina KHL:stä B-nuorten SM-sarjaan. Tämän lisäksi olemme auttaneet valmentajia aivan Euroopan huipulta saamaan uusia haasteita uralleen.

Artoriksin toiminta Venäjän ja Suomen välisessä jääkiekkoyhteistyössä on tuonut suuren määrän kontakteja mm. KHL:ään, VHL:ään ja Kazakstaniin. Meillä on myös tiimissämme vankkaa venäjän kielen osaamista, minkä ansiosta kommunikointi edellämainittuihin paikkoihin on helppoa. Suomenkin jokaiseen seuraan Artoriks saa luonnollisesti yhteyden.

Lisäksi manageri Rauno Arpella ja asiamies Mikko Saarelalla on kontakteja mm. Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Tanskassa ja Ranskassa. Jos olet juniori, joka on kiinnostunut rakentamaan uraasi Pohjois-Amerikassa, meillä on kontakteja sarjoihin kuten OHL, USHL, NAHL and NCAA. Jos sinua kiinnostaa jokin tietty maa jota et tästä listasta löydä, kannattaa ottaa silti yhteyttä sillä emme voi tähän kaikkia kontaktejamme listata.

Joukkueen hankinta asiakkaillemme on näkemyksemme mukaan vain pieni osa suurta kokonaisuutta agenttityössä. Tässä muutama meille tärkeä asia agenttina.

  • Meille on tärkeää pitää asiakkaisiimme säännöllisesti yhteyttä ja olla tasavertaisesti jokaisen asiakkaan tavoitettavissa niin hyvin kuin vain mahdollista.
  • Haluamme neuvoa asiakkaitamme, erityisesti nuoria pelaajia, heidän uraansa koskevissa valinnoissa. Päätökset tekee kuitenkin aina asiakas itse.
  • Huolehdimme siitä että asiakas viihtyy joukkueessaan ja myös paikkakunnalla, jossa hänen joukkueensa pelaa.
  • Seuraamme asiakkaidemme otteita kauden aikana sekä internetin välityksellä että paikan päällä.
  • Etsimme mielellämme nimenomaan asiakkaan uran kannalta parhaan seuran, mikä ei aina tarkoita sitä rahakkainta vaihtoehtoa.

Tärkein asia jota asiakkaissamme arvostamme, on kunnianhimoisuus. Jos olet koko ajan eteenpäin pyrkivä pelaaja tai valmentaja, ota meihin yhteyttä.