rauno.arppe(at)artoriks.com  +358 500 528 364

Artoriks.com

Мы организуем турниры и поездки на турниры. А также помогаем с приобретением б/у оборудования для ледовых арен.

Artoriks.com

Мы организуем турниры и поездки на турниры. А также помогаем с приобретением б/у оборудования для ледовых арен.

Valmennusleirit

Räätälöimme joukkueellesi valmennusleirin tai turnauksen Venäjälle.

Olemme järjestäneet leirejä, turnauksia, valmentajien koulutustilaisuuksia Venäjällä ja Ruotsissa monena vuotena jo Neuvostoliiton aikana.

Räätälöimme joukkueellesi valmennusleirin tai turnauksen Venäjälle. Joukkueen on hyvä aloittaa suunnittelu ja valmistelut ajoissa ottamalla meihin yhteyttä. Kerromme, mitä valmistelussa tulee ottaa huomioon.

Valmennusleirit: Villas olohuone

Hyvä valmistelu, riittävä aika on tärkeää, koska silloin mahdollistetaan ne asiat mitä matkan tarkoituksella on tavoiteltukin.

Lasten ja nuorten leirin suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi urheilutoiminnan lisäksi Venäjän Pietarin suuri kulttuuriohjelman tarjonta sekä lapsille että aikuisille. Esimerkiksi Pietarin sirkus on tiloiltaan kokonaan uusittu ja on yksi Euroopan parhaimmista sirkuksista, ohjelmineen ja tiloineen. Urheilun osalta Pietariin on rakennettu paljon uusia harjoitushalleja, viimeisimpänä kesällä 2016 valmistuva SKA jääkiekkoseuran urheilukeskus, jossa on kaksi jäähallia, muut liikuntatilat ja majoitusmahdollisuudet.

Valmennusleirit: Biljardisali

Venäjällä järjestetään myös paljon Veteraaneille tarkoitettuja turnauksia.

Meillä on Venäjän jääkiekkoseuroihin monivuotiset ystävyyssuhteet, joita hyödyntämällä järjestämme joukkueellenne haluamanne leirit ja turnaukset.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan joukkueellenne ikimuistoinen matka.